Îți oferim soluții personalizate de team building

Oferim experiențe de team building pentru consolidarea echipelor sau formarea unora noi, organizate în sală sau în aer liber. Distractive și interesante, creăm contextul pentru experiențe de team building speciale, provocând participanții să iasă din zona de confort și să lege relații dincolo de cele profesionale. Acest lucru se transpune într-o eficiența îmbunătățită a muncii ce se datorează unei comunicări deschise cât și îmbunătățirea relațiilor inter-personale.

Când ne unim e un început.

Când rămânem împreună e progres.

Când lucrăm împreună e succes.

Henry Ford

Leadership

Activități de la gigantul leadership-ului de la John Maxwell menite special de a dezvolta încrederea în propriile forțe si spiritul de inițativă.

Comunicare

Comunicarea eficientă nu apare de la sine, ci ea trebuie antrenată si exersată. Facem acest lucru prin activiăți de grup distractive și instructive.

Sinergie

Atunci când o echipă colaborează eficient, rezultatele sunt net superioare, rezultând o performanța sporită cu mult mai mult decât performanțele indiviuale adunate.

Teamwork

Conștientizarea unor aspecte importante ale stresului și câteva tehnici pot face o diferența mare în felul în care operează un individ.

Productivitate

Bunele practici ale productivității vor mări performanța angajaților cât și propria lor satisfacție datorită realizărilor sporite de care se vor bucura.

Echilibrul vieții

Cum facem diferența între viață persoanlă și cea profesională? Cele două se afectează reciprioc, însă cum să le gestionăm?

Tarif

160 lei/ oră
  • se asigură 2 traineri
  • transportul, cazarea și masa trainerilor se vor asigura de către organizația dvs.
  • activități personalizate după necesitățile organizației

Ai alte întrebări?

Scrie-ne prin formularul alăturat și noi îți vom răspunde.

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ