Project Description

Despre programul Personal LifeDesign

Programul Personal LifeDesign este un program de servicii de transformare personală, individuală sau de grup. Se urmărește dezvoltarea personală și a competențelor socio-emoționale cheie necesare maximizării potențialului uman.

Ne adresăm persoanelor majore prin seminarii live și consiliere unu la unu sau de grup. Consilierea poate avea loc și prin sisteme de comunicare video agreate împreună cu clientul. Lucrurile pe care le poți afla în urma programului Personal LifeDesign te va ajuta să interacționezi constructiv și intențional cu tine și cu comunitatea din care faci parte.

Scopul general al programului Personal LifeDesign este să te descoperi pe tine și modul în care interacționezi cu tine și cu ceilalți. Să corectezi stilul de viață care te determină subconștient pentru a te putea bucura de tine, și relațiile tale. Este nevoie să ajungi să își asumi răspunderea pentru viața ta; să dobândești o viziune a scopului care te determină subconștient și să îți asumi răspunderea pentru viitorul tău.

Vrau să mă înscriu

Pentru cine este programul Personal LifeDesign

Programul Personal LifeDesign este creat pentru persoanele adulte.

Obiectivele programului Personal LifeDesign

Acest program a fost creat pentru a te ajuta să realizezi câteva obiective cheie:

 1. Să descoperi și să explorezi dinamica interacțiunii și influențelor verbale, non-verbale din familia de origine. Să ajungi să te înțelegi pe tine în contextul formării tale holistice;
 2. Să descoperi stilul de viață care îți determină interacțiunea socială și să îl ajustezi;
 3. Să descoperi particularitatea personalității tale A.P.L.A. și dinamica interacțiunii cu celelalte tipuri. (Apropiat, Perseverent, Liber, Autonom). Care sunt dominantele personalității, punctele forte și venerabilitățile tale;
 4. Să descoperi și să te antrenezi în utilizarea unor unelte personale de corectare, prin care să îți identifici și să își consolidezi locul și rolul în comunitatea de care aparții (prieteni, muncă, familie, biserică, vecini etc.);
 5. Să preiei controlul asupra emoțiilor personale și să le direcționezi acolo unde vrei tu.

Structura întâlnirilor pentru programul Personal LifeDesign

frati mici care cresc
barbat stilat
persoane care vorbesc la masa

Desfășurarea întâlnirilor pentru programului Personal LifeDesign

Programul se desfășoară fie prin întâlniri 1 la 1 de consiliere, fie prin studiu în grup pe module. Întâlnirile pot avea loc și la distanță pe Zoom, WhatsUp, Messenger sau Skype. Fiecare sesiune va fi facilitată de unul din consilierii noștri. Ședința de consiliere pentru dezvoltare personală durează în medie o oră.

Programul cuprinde 5 module de seminarii urmate de întâlniri unu la unu de consiliere. Fiecare modul se desfășoară pe durata a 14h (vineri 2 ore, sâmbătă 8 ore și duminică 4 ore). Înscrierea la aceste seminarii se face pe bază de rezervare. Pentru învățare se va folosi metoda de creștere în grupuri restrânse. Aceasta e foarte simplă, dar extrem de eficientă. Grupurile mici implică comunicarea bilaterală într-un mediu încurajator. Vița nu se predă, se explorează.

În timpul unei activități cu un grup mic, fiecare persoană participă în cadrul exercițiilor care se fac pe loc. Drept rezultat, toată lumea crește împreună.

Grupurile restrânse sunt eficiente pentru că:

 • Sunt organizate în grupuri de 4 până la 12 oameni;
 • Conferă fiecărui participant o „voce” și o oportunitate pentru a se exprima;
 • Sunt menite să evidențieze și să promoveze creșterea personală.
grup persoane la masa

Livrabile

 1. Fiecare participant va primi câte un manual de lucru pentru fiecare modul în parte, în total 5 manuale;
 2. La absolvirea tuturor modulelor se va înmâna și o diplomă de participare care să ateste terminarea programului Personal LifeDesign.

Investiție

Consiliere individuală

50lei/ oră
 • Întâlnire individuală în persoană sau la distanță
 • Program flexibil după nevoile personale

Modul

150lei/ modul
 • 14 ore de studiu în weekend
 • 5 module recomandate
Vreau să mă înscriu

Garanția satisfacției

Adresează o întrebare despre programul Personal LifeDesign