Mentorat unu-la-unu

Noi te ajutăm să-ți găsești mentorul potrivit cu ajutorul căruia să excelezi

Forme

Mentorat personal sau profesional

Vârstă

Vârsta minimă este de 14 ani împliniți

Format

Întâlniri periodice fizic sau online de 60 de minute

Oportunitățile mentoratului unu-la-unu

  • Poate ai vrea să-ți începi cariera profesională (o meserie) și nu știi ce ți se potrivește pentru că sunt foarte multe opțiuni iar piața muncii se schimbă în ritm accelerat. Vrei să beneficiezi de îndrumare în a lua cea mai bună decizie pentru viitorul tău;

  • Poate ești la începutul unei cariere profesionale și întâmpini dificultăți în a te adapta la locul de muncă. Vrei să știi cum să gestionezi conflictele și să faci față cerințelor exigente ale șefilor, astfel încât să avansezi rapid și să fii promovat;

  • Poate ai deja o profesie dar mediul este toxic, simți că te plafonezi și ai vrei să faci o schimbare neapărat, dar nu știi cum și încotro să te îndrepți. Nu vrei să te joci cu viitorul tău să-ți asumi riscuri greșite din lipsă de experiență;

  • Sau poate nu te interesează încă nici o carieră, ci vrei doar să te dezvoltați personal, să-ți descoperi pasiunile și potențialul ascuns. Vrei să fii provocat și să-ți dezvolți inteligența emoțională (EQ) pentru a-ți crește șansele de succes în viață.

Dacă te regăsești în cel puțin una dintre situațiile de mai sus, atunci mentoratul este pentru tine!

„Două treimi din oameni sunt nemulțumiți de locul de muncă”

sursa: Adevărul.ro

Cu ce te ajută serviciul de mentorat unu-la-unu

Serviciul nostru de mentorat abordează cu succes o serie de provocări cu care se confruntă clienții noștri, oferind soluții personalizate pentru a le depăși:

1. Lipsa unei direcției clare în carieră:
Mulți dintre clienții noștri se simt adesea blocați sau fără o direcție clară în ceea ce privește evoluția carierei lor. Prin intermediul mentoratului, îi ghidăm să își identifice obiectivele profesionale și să dezvolte strategii pentru a-și atinge cu succes aceste obiective.

2. Oportunități limitate în rețeaua profesională:
Pentru cei care se confruntă cu dificultăți în extinderea rețelei profesionale, mentoratul nostru oferă oportunități valoroase de a-și dezvolta conexiunile. Prin intermediul mentorilor noștri experimentați, clienții noștri au acces la rețele și contacte importante care pot contribui la avansarea lor în carieră.

3. Necesitatea de ghidare profesională:
Indiferent dacă se confruntă cu decizii dificile în carieră sau cu provocări specifice în locul de muncă, clienții noștri au nevoie de ghidare profesională. Echipa noastră de mentori oferă sfaturi bazate pe experiență și sprijin personalizat pentru a-i ajuta să navigheze cu succes în lumea profesională.

În esență, serviciul nostru de mentorat se axează pe dezvoltarea personală și profesională a clienților noștri, oferindu-le instrumentele și sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele și a depăși orice obstacole s-ar putea ivi în calea lor.

10

mentori parteneri

60+

persoane mentorate

260+

ore de mentorat desfășurate

Echipa de mentori

Noi la Mentor Academy înțelegem nevoia de profesioniști bine pregătiți în domeniul mentoratului, de aceea toți mentorii parteneri sunt selectați folosind un proces de selecție propriu. Odată admiși noi le oferim instruire, suport și îi evaluăm continuu pentru a ne asigura că serviciile noastre de mentorat sunt cele mai bune servicii posibile. Vă asigurăm că echipa noastră este dedicată excelenței și lucrăm cu persoane deschise și dedicate.

Experiență

Din 2014 realizăm programe educaționale ce au scop dezvoltarea potențialului uman către performanță și excelență prin servicii de training, coaching și mentorat. Pe baza rezultatelor și a feedback-ului de la clienții noștri de până acum putem spune că suntem în liga profesionistă și suntem într-o permanentă dezvoltare pentru a ține pasul cu evoluția societății. Suntem aliniați la standardele de etică din domeniu și garantăm mereu garanția satisfacției serviciilor oferite.

Programele de mentorat se desfășoară pe baza unui proces propriu dezvoltat în timp din propria experiență orientat spre obținerea rezultatelor practice.

logo mentor academy
proces mentorat unu-la-unu

Desfășurarea mentoratului unu-la-unu

  1. Te înscrii completând formularul de înscriere;
  2. Noi îți vom căuta mentorul potrivit. Când ți-l găsim te vom contacta pentru a-ți oferi detalii despre acesta;
  3. Confirmi înscrierea în program prin semnarea unui contract de prestări servicii și achitarea  programului;
  4. Te vom pune în contact cu mentorul tău cu care vei stabili detaliile întâlnirilor (zi, oră) fizice sau online. Întâlnirile se vor desfășura o dată pe săptămână cu durata de 60 de minute.
  5. La finalul fiecărei luni vom evalua progresul împreună și vei putea decide dacă dorești să mai continui sau nu.

Mentorul este cel care te ajută să-ți dezvolți talentul și abilitatea de care nu ești conștient încă.

Bob Proctor – autor self-help canadian

Mentori

Profesioniști selectați de noi după interesele tale

potrivire manuală

desfășurare

Programul se desfășoară lunar cu câte o întâlnire săptămânală

tu decizi când începi

Format

Întâlniri de 60 de minute fizice sau online după preferințe

Zoom sau în oraș

Cost program

500 lei / lună achitat prin transfer bancar sau card

achitat la început de program

Condiții

vârstă minimă obligatorie 14 ani împliniți

trimis pe email

Reduceri

20% pentru minim 3 luni de program achiziționate

reducere 300 lei

Abilități dobândite prin mentorat unu-la-unu

Mentoratul poate contribui la dezvoltarea unei game variate de abilități, atât profesionale, cât și personale. Acesta oferă o oportunitate valoroasă pentru indivizi de a-și îmbunătăți diverse aspecte ale setului lor de abilități, promovând o creștere personală și profesională holistică (pe toate planurile). Abilitățile dezvoltate pot varia în funcție de nevoile și aspirațiile unice ale fiecărei persoane.

Alături se regăsesc abilitățile pe care programul nostru te ajută să le dobândești:

Orientare și dezvoltare în carieră
Abilități tehnice specifice industriei de interes
Gândire critică și rezolvarea problemelor
Inteligență emoțională și leadership
Extinderea rețelei de cunoștințe

mentoratului unu-la-unu te va ajuta să nu ratezi

Prin munca noastră la Mentor Academy ne dorim să contribuim la o lume în care oamenii se pot bucura de programe educaționale calitative, asigurate de profesioniști orientați spre rezultate concrete.

Alexandru Blanaru – fondator Mentor Academy

5

60 de păreri pozitive pe Google și Facebook

Ai alte întrebări?

Scrie-ne prin formularul alăturat și noi îți vom răspunde.

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ