Curs de formare a competențelor digitale

Curs acreditat ANC sau ECDL

Dificultate

Începători sau avansați

Diplomă

Acreditată și recunoscută european

Format

Online sau fizic (în Bacău)

Perfecționează-te prin cursul de formare a competențelor digitale

Aflați cum să navigați cu încredere în lumea digitală cu programul nostru acreditat de „Competențe digitale – utilizarea tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere„. Acest curs accesibil și cuprinzător este perfect pentru oricine dorește să-și îmbunătățească cunoștințele digitale, de la începători la cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile existente.

Respectă standardele naționale fiind autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și/sau standardul internațional ECDL (European Computer Driving Licence), ambele fiind recunoscute la nivel european. Acest curs vă oferă cunoștințele și încrederea de care aveți nevoie pentru a face față provocărilor tehnologice ale zilei de astăzi. Învățați să folosiți suita Microsoft Office ca să prelucrați documente, să elaborați prezentări creative, să comunicați prin email și să lucrați în echipă.

Formator

Livrat de Alexandru Blanaru, formator cu experiență practică

vezi detalii mai jos

Perioadă desfășurare

Se va stabili în funcție de disponibilitatea cursanților

nr. orelor de curs variabile

Format curs

Online pe Zoom sau fizic în Mun. Bacău

Zoom sau sala de training?

Taxă de participare

690 lei ANC sau 990 lei ECDL Start

taxă unică

Acte necesare

 • buletin
 • certificat de naștere
 • ultima diplomă de studii

se vor trimite pe email

Reduceri

Participă împreună cu un prieten sau grup pentru reduceri

reducere de 100 lei

Avantaje

 1. Îmbunătățirea abilităților tehnologice: Într-o lume în care tehnologia digitală este omniprezentă, capacitatea de a folosi eficient instrumentele digitale este esențială. Cursul te ajută să îți îmbunătățești abilitățile de navigare pe internet, de utilizare a programelor software uzuale și de gestionare a securității cibernetice.
 2. Creșterea atractivității pe piața muncii: În multe profesii, competențele digitale sunt acum o cerință de bază. Prin obținerea unei certificări în acest domeniu, poți demonstra angajatorilor potențiali că deții abilitățile necesare pentru a te descurca într-un mediu de lucru digitalizat.
 3. Certificare recunoscută: Un curs acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației din România și recunoscut la nivel internațional îți oferă o certificare care confirmă abilitățile tale digitale. Acesta poate fi un plus pentru CV-ul tău.
 4. Înțelegerea mai bună a securității cibernetice: În era digitală, protejarea informațiilor personale și înțelegerea amenințărilor online sunt mai importante ca niciodată. Cursul îți oferă cunoștințele necesare pentru a naviga în siguranță în mediul online.
 5. Creșterea încrederii în utilizarea tehnologiei: Dacă te simți intimidat sau neliniștit în fața tehnologiei, acest curs poate ajuta. Prin învățarea noțiunilor de bază și a tehnicilor esențiale, vei câștiga încrederea de care ai nevoie pentru a te descurca în lumea digitală.
 6. Flexibilitate și accesibilitate: Întrucât multe dintre aceste cursuri sunt oferite online, poți învăța la propriul ritm și în propriul tău timp. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a îți îmbunătăți abilitățile digitale fără a perturba angajamentele existente.
 7. Îmbunătățirea productivității: Cunoașterea competențelor digitale poate îmbunătăți productivitatea atât în viața profesională, cât și în cea personală, economisind timp și efort prin utilizarea eficientă a tehnologiei.
imagine consultanta business

Profesionalism

Noi la Mentor Academy înțelegem nevoia de profesioniști bine pregătiți în domeniul dezvoltării personale. Este o piață vastă, care, din nefericire, este inundată de multe persoane și organizații care funcționează după ureche și ofer o calitate foarte scăzută a serviciilor din domeniu. Acest lucru reprezintă în același timp o oportunitate grozavă pentru persoane ca tine, interesate să devină specialiștii de mâine, care să contribuie cu simț de răspundere în viața clienților lor.

Formator

Alexandru a avut prilejul să crească de mic cu acces la tehnica de calcul. Din 2014 profesează ca formator acreditat și este un specialist în productivitate de lucru folosind mijloacele de prelucrare a informațiilor. Accentul său cade în special pe însușirea abilităților de lucru practice și mai puțin pe cumulul de informații. Astfel acest curs este orientat strict pe lucrul practic în aplicațiile specifice cu exemple și studii de caz.

„Viitorul aparține persoanelor competente.” – Alexandru Blanaru

poza profil blanaru alexandru

Programa cursului

 • Modulul I: Internet și comunicare
 • Modulul II: Procesare de text cu Microsoft Word;
 • Modulul III: Calcul Tabelar- Microsoft Excel;
 • Modulul IV: Prezentări Power Point;
 • Modul V: Metode de lucru colaborativ;

Înscrie-te acum

Marea provocare este să devii tot ceea ce ai posibilitatea să devii! Nu îți poți imagina impactul pe care îl are maximizarea potențialul uman asupra vieții tale și a celor apropiați.

Jim Rohn – antreprenor & autor

Partener și furnizor de formare:

www.corefusion.ro

Abilități
dobândite

Activitatea de specialist în utilizarea TIC implică dobândirea unor abilități cheie pe care profesia se bazează.

Cursul oferă contextul dezvoltării incluzând activități practice prin care participanții să poată pune în aplicare noțiunile noi învățate.

Participă la curs ca să fii provocat și să te dezvolți alături de noi.

Utilizarea eficientă a calculatorului
Utilizarea suitei Microsoft Office
Lucru în echipă folosind instrumente de tip Cloud
Utilizarea internetului și a email-ului
Securitatea datelor și siguranța pe internet

Prin munca noastră la Mentor Academy ne dorim să contribuim la o lume în care oamenii se pot bucura de programe educaționale calitative, asigurate de profesioniști orientați spre rezultate concrete.

Alexandru Blanaru – fondator Mentor Academy

5

60 de păreri pozitive pe Google și Facebook

Înscrie-te acum

Ai alte întrebări?

Scrie-ne prin formularul alăturat și noi îți vom răspunde.

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ