Project Description

Despre clubul de carte pentru dezvoltare personală

Clubul de carte pentru dezvoltare personală este cel mai simplu program Mentor Academy pentru dezvoltarea individuală a unei persoane. Scopul său principal este de a forma o comunitate de oameni harnici care citesc literatură specifică dezvoltării personale și care se întâlnesc săptămânal cu scopul de a aprofunda înțelegerea teoriei și transpunerea acesteia în practică. Perspectivele diferite asupra aceluiași subiect pot fi un lucru extrem de important ce se poate atinge doar prin cooperarea mai multor minți. Clubul este organizat și facilitat de unul dintre mentorii noștri parteneri.

Vreau să mă înscriu

Pentru cine este clubul de carte pentru dezvoltare personală

Clubul nu ține cont de vârstă și este pentru toate persoanele dornice să se dezvolte citind și participând la întâlnirile săptămânale.

Obiectivele clubului de carte pentru dezvoltare personală

Acest club a fost creat pentru a te ajuta să realizezi următoarele obiective:

  1. Formarea obiceiului de a citi periodic și transformarea acestuia într-un stil de viață;
  2. Dezvoltarea personală prin descoperirea de cunoștințe noi ce pot fi transpuse în practică;
  3. Crearea unei comunități primitoare unde vei găsi suport;
  4. Dezvoltarea de relații noi cu persoanele membre;

Cărți studiate

Toți participanții vor începe cu cartea de temelie a lui John Maxwell “Cele 15 legi ale dezvoltării personale”. În urma finalizării acesteia, se va decide prin vot următoarea carte ce se dorește a lecturată.

Pasionat de dezvoltarea personală și dezvoltarea oamenilor John Maxwell a lăsat ca moștenire o carte fundamentală pentru fiecare dintre noi, desprinsă din concluziile unei vieți trăite cu succes. Principiile sale dovedite în timp prin succesul personal, ne oferă îndrumarea necesară pentru a deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna. Cartea te va ajuta sa fii genul acela de persoană care învață toată viața înțelegând că este singura cale către succesul personal.

carte cele 15 legi ale dezvoltarii personale

Cartea poate fi procurată

de la orice librărie sau online.

Desfășurarea clubului de carte pentru dezvoltare personală

Clubul este gândit a se desfășura printr-o întâlnire săptămânală de 60 min pe parcursul a 4 luni de zile, până la finalizarea capitolelor cărții. Ora și locația va fi stabilită de comun acord cu persoanele înscrise sau online prin aplicația Zoom. Fiecare sesiune va fi facilitată de unul din mentorii noștri.

Fiecare participant are obligația de a-și achiziționa singur cartea sau cărțile studiate după bunul plac.

Pentru învățare se va folosi metoda de creștere în grupuri restrânse. Aceasta e foarte simplă, dar extrem de eficientă. Grupurile mici implică comunicarea bilaterală într-un mediu încurajator.

În timpul unei activități cu un grup mic, fiecare persoană participă și unora li se dă șansa de a conduce, dar toți cursanții vor împărtăși din propriile experiențe. Drept rezultat, toată lumea crește împreună.

Grupurile restrânse sunt eficiente pentru că:

  • Sunt organizate în grupuri de 4 până la 12 oameni;
  • Conferă fiecărui participant o „voce” și o oportunitate pentru a se exprima;
  • Sunt menite să evidențieze și să promoveze creșterea personală prin valori de leadership.

Livrabile

  1. Diplomă de participare care să ateste timpul petrecut cu studiul cărții.

Investiție

Abonament lunar

40lei/ lună
  • Se achită lunar la începutul fiecărei luni
  • Suma acoperă 4 întâlniri / lună
Înscriere

Garanția satisfacției

Despre autor

John C. Maxwell este, conform New York Times, cel mai bine vândut autor, coach și vorbitor, a fost identificat ca liderul numărul 1 în afaceri de către Asociația Americană de Management și este cel mai influent expert în leadership, conform revistei Inc., în 2014.
Organizațiile sale – The John Maxwell Company, The John Maxwell Team, EQUIP și The John Maxwell Leadership Foundation – au format milioane de lideri din fiecare țară de pe glob.

portret John Maxwell

Ai întrebări? Scrie-ne prin intermediul formularului de mai jos: