Despre atelierul de vorbire în public

Atelierul de vorbire în public – public speaking – este un program de formare a abilităților practice prin care fiecare participant va învăță arta oratoriei într-un cadru controlat sub supravegherea și ghidajul unui mentor.

Se spune că frica de vorbire în public este mai mare decât frica de moarte. Cum e posibil? Nu știm să răspundem la această întrebare, însă ceea ce știm este că o dată formată această abilitate va face ca frica să fie înlocuită de emoții pozitive care să te ajute să livrezi un discurs memorabil și plin de impact!

Fiind parte din echipa uneia dintre cele mai bune companii de oratorie la nivel global, echipa John Maxwell Team, atelierul de față vă va pune la dispoziție resurse educaționale esențiale în susținerea unui discurs cu ajutorul cărora îți veți putea forma sau îmbunătăți abilitatea de vorbire în public.

Credem cu tărie că este o abilitate esențială a secolului XXI care te va ajuta nu doar în a susține un discurs plin de impact ci și în felul în care comunici zi de zi.

Avem pregătite multe provocări și exerciții practice prin care îți garantăm că vor forma o fundație deosebită ce va rămâne punct marcant în cariera oricărui om.

Pentru cine este atelierul de vorbire în public

Vârsta este irelevantă pentru acest training, ceea ce contează cu adevărat este doar dorința de a-ți depăși frica de vorbire în public și de a-ți forma/dezvolta abilitățile de vorbire în public.

Obiectivele pentru atelierul de vorbire în public

Obiectivele atelierului de vorbire în public:

 1. Depășirea fricii de vorbire în public și gestionarea emoțiilor într-un discurs public;
 2. Formarea și dezvoltarea abilităților practice de oratorie prin învățăre și experimentare practică într-un mediu controlat și supravegheat de un mentor partener;
 3. Pașii pentru pregătirea unui discurs;
 4. Însușirea comunicării asertive prin echilibrarea celor 3 componente planuri: verbal, para-verbal și non-verbal;
 5. Aplicarea tehnicilor specifice vorbirii în public în funcție de circumstanțe.

Structura întâlnirilor pentru atelierul de vorbire în public

prezentare discurs de pe scena

Desfășurarea întâlnirilor pentru atelierul de vorbire în public

Programul este gândit a se desfășura printr-o întâlnire săptămânală de 2h pe parcursul a 3 luni de zile, până la finalizarea celor 3 module. Ora și locația va fi stabilită de comun acord cu persoanele înscrise. Fiecare sesiune va fi facilitată de unul din mentorii noștri.

Pentru învățare se va folosi metoda de creștere în grupuri restrânse. Aceasta e foarte simplă, dar extrem de eficientă. Grupurile mici implică comunicarea bilaterală într-un mediu încurajator și controlat.

În timpul unei activități cu un grup mic, fiecare persoană este implicată susținând pe rând câte un discurs astfel cursanții vor învăță prin propriile experiențe. Drept rezultat, toată lumea crește împreună.

Grupurile restrânse sunt eficiente pentru că:

 • Sunt organizate în grupuri de 4 până la 12 oameni;
 • Conferă fiecărui participant o „voce” și o oportunitate pentru a se exprima;
 • Sunt menite să evidențieze și să promoveze creșterea personală.
microfon vorbire public

Livrabile

 1. Suport de curs electronic.
 2. La absolvirea modulelor se va înmâna o diplomă de participare care să ateste însușirea abilității de vorbire în public.

Investiție

Plată lunară

150lei/ lună
 • Se achită lunar la începutul fiecărei luni
 • Suma acoperă 4 întâlniri / lună per persoană

Plată integrală

125lei/ lună
 • Se achită plata integral la începutul programului
 • Suma acoperă 4 întâlniri / lună per persoană timp de 3 luni

Garanția satisfacției

Adresează o întrebare despre acest program

NUME

EMAIL

TELEFON

MESAJ