Alexandru-Rareș Blanaru
Alexandru-Rareș BlanaruFondator & trainer & coach
Încă din 2013 mi-am început activitatea profesională în aria non-profit pe latura de mentorat și training. De atunci mi-am descoperit sensul meu în viață. Am o pasiune vie pentru oameni și felul în care ei reușesc în viață. Am absolvit Facultatea de Științe Economice în Bacău, specializarea ,,Administrarea Afacerilor” iar în prezent sunt masterand în acealași domeniu. Domeniile mele preferate de training sunt: antreprenoriatul, dezvoltarea caracterului, vorbirea în public, leadership și lucrul în echipă.

În prezent membru John Maxwell Team am dorinţa de a schimba ineficienţa sistemului educaţional din prezent, care lipseşte elevii şi studenţii de atâtea lucruri importante în viaţă cum ar fi fericirea personală, bucuria de a învăţa, creativitatea, gândirea critică, dezvoltarea spiritului şi altele.

Citat reprezentativ:
“Poţi avea tot ceea ce îţi doreşti de la viaţă, dacă vei ajuta suficient de multe alte persoane să obţină ceea ce ele vor de la viaţă” Zig Ziglar

Valeriu Costea
Valeriu CosteaPsiholog & consilier
Pasionat de oameni și de dezvoltare personală, de relațiile părinte-copil, soț-soție…tot ce înseamnă relație umană. Mi-am dorit și am știu dintotdeauna că sunt chemat spre a ajuta oamenii să își găsească direcția în viață, să iasă din labirintul problemelor personale prin descoperirea sensului vieții, a destinului şi potenţialului lor latent.

După absolvirea facultăţii de psihologie, pentru cinci ani am fost implicat direct în reabilitarea tinerilor dependenţi de droguri în Centrul Rezidenţial Teen Challenge. Ulterior am urmat cursurile ICL – Institutul de Consiliere Creştina pentru viaţă şi căsnicie. Există e legătură reală şi puternică între trupul şi spiritul omului. Aceasta este împinsă în umbră de societatea noastră puternic secularizată, dar nu poate fi negată la infinit.

De prea multe ori căutăm ajutor din partea altora care să intervină în viaţa noastră din afară şi să ”fixeze” ceea ce nu funcţionează la noi, când de fapt ar trebui să fim mentoraţi să explorăm resursele noastre interioare latente. Suntem determinaţi de scopurile noastre mai mult sau mai puţin conştientizate. E nevoie de consiliere şi mentorare pentru a le aduce la lumină şi de a prelua controlul vieţii proprii.

Violeta Durlan
Violeta DurlanBusiness trainer
După 10 ani în învățământul primar au urmat alții 9 ca mentor, colaborator și trainer în cadrul unor proiecte de formare profesională, educație non-formală și dezvoltare antreprenorială, menite să faciliteze integrarea persoanelor pe piața muncii și în mediul de afaceri (Clever Children, Mentornet, Eva Network). Dețin expertiză în dezvoltarea și livrarea training-urilor de business și de comunicare, precum și în transmiterea cursurilor bazate pe abilități interpersonale (soft skills) și inteligență emoțională. Îmi place să lucrez cu oamenii și să le înțeleg nevoile în timpul cursurilor mele. Acest fapt îmi dă posibilitatea de a oferi o soluție de training personalizată, care răspunde cerințelor specifice menționate de participanți.

Citat reprezentativ:
“Fiecare poseda un potential ascuns, trebuie doar sa il dezvoltam”. Rene de Lassus