Servicii profesionale de coaching pentru performanță

Ce este coaching-ul?

Psihologia noastră se cristalizează în tiparele de gândire individuală (mentalitatea) lucru care determină felul în care se va desfășura fiecare aspect al vieții noastre. Ea devine astfel standardul propriilor realizări personale sau profesionale. Astfel propriile realizări sau propria afacere nu vor putea depăși niciodată pragul psihologic al proprietarului ei. Contul bancar, sănătatea, nivelul relațiilor și orice alt aspect al vieții tale este un indicator al propriei programări psihologice. Un coach te poate ajuta să accesezi niveluri superioare de conștientizare ce te vor duce către noi rezultate.

Preluat din lumea sportului profesionist, coaching-ul este un instrument prin care coach-ul (antrenorul) facilitează pentru client un proces de transformare personală cu ajutorul căruia se vor atinge noi stări de conștientizare, atingându-se astfel performanțe superioare la nivel individual și apoi la nivel de echipă. Nu degeaba echipele sportive profesioniste au antrenori cu ajutorul cărora câștigă campionate, demonstrând astfel importanța acestei profesii.

Pentru cine este coaching-ul?

Coaching-ul este pentru persoanele care vor să ducă nivelul realizărilor personale și/sau profesionale la următorul nivel și înțeleg că pentru acest lucru au nevoie de un ghid profesionist denumit antrenor sau “coach” care să le asigure instrumentele și strategiile necesare astfel încât să atingă un noi praguri psihologice.

Coaching-ul este 99% cine ești și 1% tehnică.

Christian Simpson

Obiectivele coachingului

Coachingul este pentru tine dacă vrei

Clarificarea obiectivelor personale

Ești plin de idei dar nu știi ce cale să urmezi? Prin coaching vei obține claritate și îți vei construi propriul plan de acțiune cu ajutorul căruia să poți face pași practici spre atingerea obiectivelor personale.

Formarea sau consolidarea identității personale

Valoarea personală este dată de propriile valori pe care le trăiești fie că ești conștient de ele sau nu. Procesul coachingului te va ajuta să-ți clarifici valorile și să-ți însușești pe acelea pe care le consideri importante pentru tine.

Suport și ghidaj în atingerea rezultatelor

În mod natural suntem delăsători și fără să ne dăm seama ratăm ocazii importante deoarece nu ne pregătim din timp. Dacă râvnești la câteva realizări semnificative care să te propage peste media oamenilor coachingul poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Depășirea pragurilor limitative

Procesul coaching-ului are puterea de a-ți oferi perspective noi asupra provocărilor vechi cu care te confrunți de-a lungul timpului care te țin pe loc. Conștientizarea ce survine ca urmare a sesiunilor de coaching este unul dintre cele mai puternice lucruri ce ți se pot întâmpla.

Spațiu deschis al siguranței

Coachingul este locul unde îți dai întâlnire tu cu tine însuți. Reprezintă momentul de sinceritate care-ți poate schimba cursul vieții cu încredințarea că vei lua cele mai bune decizii, de aceea specialiștii consideră coachingul un proces atât de important și transformațional.

Îmbunătățirea lucrului în echipă

Dezvoltarea personală ce are loc în urma coaching-ului se va reflecta vizibil în lucrul cu echipa. Prin faptul că te vei înțelege mai bine vei putea înțelege mai bine membrii echipei și astfel să realizați performanță crescută împreună.

Coaching personal

200 lei/ sesiune
  • Coaching 1 la 1 centrat pe obiective personale
  • o sesiune este formată din 60 de min de coaching

Business coaching

250lei/ sesiune
  • Coaching 1 la 1 centrat pe obiective business
  • o sesiune este formată din 60 de min de coaching

Ce spun clienții noștri?

Momentan nu spun nimic, dar așteptăm cu drag să ne spui tu!

Contactează-ne dacă ești interesat